Muratlı Yunus Emre İlkokulu
MURATLI MAH. MURATLI SK. MURATLI YUNUS EMRE İLKOKULU BLOK NO 618 CEYLANPINAR / ŞANLIURFA

VİZYON

Eğitim öğretim alanında okulumuzu en üst düzeye çıkarmak.Bilimsel ve çağdaş eğitimi prensip edinen, teknolojik gelişmeye açık, planlama ve uygulama yeteneğine sahip, eğitimin hedefine sevgiyle ulaştığı, içinde yaşayan tüm bireylerin mutlu olduğu, çağdaş medeniyetler seviyesinde bir kurum olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerin yeteneklerine ve ihtiyaçlarına uygun eğitim hizmeti sunmak. Bütün öğrencilerin kendine güvenen bireyler olarak yetişmesine fırsat tanımak.Onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak becerilerini geliştirmelerine ortam hazırlamak, Okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak temel işlevimizdir.

NORMAL ÖĞRETİM

08.40--14.20

ELEKTRİKLİ KALORİFER

SERVİS VE ÖZEL ARAÇLARLARLA SAĞLANMAKTADOR

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İL/İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK OKULUMUZ İL MERKEZİNE 139 KM İLÇE MERKEZİNE 15 KM UZAKLIKTADIR.

KÖY